'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Ellen

Podoloog

Ellen Braem (°1990) studeerde af aan de Artevelde Hogeschool Gent als Bachelor in de Podologie. Ze deed stage ervaring op in de diabetische voet- en wondzorgklinieken van het UZ Gent (2013) en van het UZ Leuven campus Pellenberg en Gasthuisberg (2012). Kreeg tevens de kans om diverse voetoperaties bij te wonen o.l.v. orthopedische chirurgen (UZ Leuven, 2012).


 

Ellen genoot een bijkomende 2-jaarlijkse opleiding als farmaceutisch technisch assistent (Syntra Midden-Vlaanderen) en ging aan de slag in een farmaceutisch bedrijf en nadien ook in een apotheek.


 

Sedert 2017 werkt Ellen als zelfstandige podoloog en breidt ze haar zelfstandig werk verder uit in de groepspraktijk ’t Cauter.


 

Zij maakt tevens deel uit van het huidige diabetesteam van AZ Rivierenland (St Jozef campus Bornem en H. Familie campus Reet).


Ellen is een erkende podoloog met RIZIV-nummer 5-70463-91-701 en lid van BvP – aBP Belgische Vereniging der Podologen

(www.podologie.be). Deze erkende beroepsfederatie ondersteunt de belangen van de podoloog.