'T CAUTER   Een multidisciplinaire groepspraktijk gespecialiseerd in advies, begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een specifieke zorgvraag in medische diëtetiek, algemeen voedingsadvies, psychologische ondersteuning, ergotherapie en podologische hulpverlening.
Selin


Logopedist

Selin Zorlu (°1998) studeerde in 2021 af als logopedist aan de Thomas More Antwerpen. Ze deed stage ervaring op in het buitengewoon onderwijs (MPI Kompas te Sint-Niklaas) en in het ziekenhuis (AZ Rivierenland te Rumst). Ze ging aan de slag als zelfstandige in een multidisciplinaire groepspraktijk te Sint-Niklaas. Sedert 2022 breidt ze haar zelfstandig werk verder uit in de groepspraktijk ’t Cauter.

 

Selin behandelt leer-, spraak- en taalproblemen bij kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Ze begeleidt kinderen met leermoeilijkheden voor het vak Frans en biedt ondersteuning aan cliënten met neurologische aandoeningen (NAH, CVA, tumor, de ziekte van Parkinson, dysfagie, dysartrie, afasie, …).

Gezien haar meertalige achtergrond, heeft Selin een bijzondere interesse in logopedie bij kinderen die meertalig worden opgevoed. Om meer inzicht te krijgen in taalontwikkeling, kunnen cliënten voor taalanalyse ook bij haar terecht.


Daarenboven geeft zij studiebegeleiding aan kinderen en jongeren t.e.m. het 3e middelbaar.

 

Selin hecht veel waarde aan het blijven bijscholen en het verder verdiepen in het logopedische werkdomein, zodat optimale gerichte prestaties onherroepelijk blijven en ze evidence-based naar de cliënt toe kan blijven handelen.

 

Selin is een erkende logopediste met RIZIV-nummer 6-07687-18-801 en lid van de Vlaamse Vereniging van Logopedisten

(VVL, www.vvl.be).